Inici

Miquel Valls Economistes

Miquel Valls Economistes som molt més que uns assessors externs, som part de la seva empresa. Estem especialitzats en la gestió econòmicofinancera, clau per assegurar la viabilitat de qualsevol negoci. Els nostres clients es centren en la gestió tècnica i comercial i ens deleguen, amb l’outsourcing, la gestió econòmicofinancera, optimitzant temps i recursos.

El més important per a la viabilitat de qualsevol negoci és com desenvolupa la seva gestió econòmicofinancera.

A Miquel Valls Economistes, a més de les gestions típiques de qualsevol Assessoria com comptabilitat o fiscalitat, ens hem especialitzat en gestió econòmicofinancera. El valor afegit que pot aportar en aquest camp és la clau de la seva gestió i la principal ajuda que requereix qualsevol negoci.

L’objectiu és l’optimització financera per mitjà de la nostra gestió i els convenis subscrits amb entitats bancàries i altres col·laboradors. La reducció de costos financers i l’optimització de recursos, permet el finançament d’aquestes tasques.

El client es centra en la gestió tècnica i comercial del seu projecte i ens delega per mitjà de l’outsourcing la gestió econòmicofinancera. Optimitzant temps i recursos aconseguim millorar la viabilitat del projecte.

Assessoria fiscal / comptable

La nostra missió es oferir un servei d’assessorament qualificat i personalitzat que s’adapti a les necessitats de la companyia.

Llegir Més

Assessoria financera

Garantim a l’empresa una major rendibilitat dels seus recursos financers per mitjà d’una assessoria professional i especialitzada.

Llegir Més

Gestió de patrimonis

Servei personalitzat per a la gestió de patrimonis que satisfaci les seves perspectives de mínim risc i màxima rendibilitat i optimització fiscal i tributària.

Llegir Més

Gestió de filials

Servei integral de tota la gestió comptable, fiscal, legal i administrativa de les filials d’empreses estrangeres a Espanya.

Llegir Més

Últimes publicacions

[recent_posts layout=»date-on-side» columns=»2″ number_posts=»2″ cat_slug=»» exclude_cats=»» thumbnail=»no» title=»yes» meta=»no» excerpt=»yes» excerpt_words=»35″ strip_html=»yes» animation_type=»slide» animation_direction=»left» animation_speed=»0.1″][/recent_posts]

Opinions

[full-testimonials]